Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Ratsut

Tallillamme asustelee persoonallinen joukko hevosia ja poneja. Kaikki tuntiratsumme ovat luonteeltaan kilttejä ja ystävällisiä. Tervetuloa tutustumaan!

Rigoletto "Rico"

Trakehner-ruuna, 16 v.

Ko He A.

Lokakuussa Hissun ohella Ateljeelle muuttanut Riko tutustelee niin ikään uuteen kotiinsa. Kiltti ja osaava Rico tulee vastaamaan erityisesti kokeneempien tuntiratsastajien tarpeisiin.

Kirsi ja Riko, Avoimet ovet 2017 © Anna Koivukangas 2017Kirsi ja Riko, Avoimet ovet 2017 © Anna Koivukangas 2017

Hicarus "Hissu"

Torinhevosruuna, 8 v.

Säkäkorkeus 163 cm. Ko n. He A.

Uusi tulokas Hissu totuttelee uuteen ympäristöön ja aloittelee tuntiratsun hommia aluksi kokeneemmilla ratsastajilla. Kiltti hoitaa ja käsitellä.

Laura ja Hicarus, Avoimet ovet 2017 © Anna Koivukangas 2017Laura ja Hicarus, Avoimet ovet 2017 © Anna Koivukangas 2017

 Ludinga Esprit "Tomppa"

Welsh Cob-ruuna s. 14.5.1996 Alankomaat.

Säkäkorkeus 145 cm. He A.

i. Speyksbosch Nando e. Ludinga Windflower ei. Flora's Hof Minstrel

Unelmaponi Tomppa ei oikeastaan ole yhtään ponimainen vaan liikkeidenkin puolesta ihastuttava liitokavio. Herkkä ratsastaa, kiltti ja ihana hoitaa. Rakastaa rapsutuksia ja tulee vaikka syliin nukkumaan. Monen suosikki ja hevostoive niin esteille kuin kouluun. Aloittelija pärjää Tompan kanssa mainiosti ja kokeneempi konkari saa hänestä irti vaikka mitä hienouksia.

Hanna-Maija ja Tomppa Erityisnuorten leirillä 2014 © Anna KoivukangasHanna-Maija ja Tomppa Erityisnuorten leirillä 2014 © Anna Koivukangas

Bella

Eestinponitamma.

Säkäkorkeus n. 135 cm. He C/B.

Pieni, kiltti ja persoonallinen herasilmä Bella saapui Ateljeelle keväällä 2014. Erityisesti junnuratsastajien keskuudessa Bellaa toivotaan paljon. Sopivan säpäkkä, mutta ei kuitenkaan liian herkkä.

Anna ja Bella Minä ja hevonen-kuvauksissa © Anna Koivukangas 2014Anna ja Bella Minä ja hevonen-kuvauksissa © Anna Koivukangas 2014

Teely "Lyyli"

Eestinhevonen

Säkäkorkeus n. 155 cm. He C/B.

Lyyli tuli Ratsu-Ateljeelle 2013 talvella Virosta. Menee niin alkeisratsuna, kuin kokeneellakin ratsastajalla. Hoitaessa Lyyli seisoo kiltisti paikallaan ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet. Varustus on helppoa. Oikein kiltti ja seurallinen hevonen.

Lyyli erityisnuorten leiriläisten paijattavana © Anna Koivukangas 2016Lyyli erityisnuorten leiriläisten paijattavana © Anna Koivukangas 2016

Vimbel "Pelle"

Eestinhevosruuna s. 2006.

Säkäkorkeus 153 cm. He B.

Punarautias läsipää Pelle on herkkä ja kuuliainen ratsastaessa.
Tämä hevonen onkin yksi tallin suosituimmista hevosista.
Pelle menee niin alkeisratsastajilla kuin kokeneemmillakin.
Toimii niin maastossa kuin kentälläkin. Kiltti hoitaa & käsitellä.

Kirsi ja Pelle Minä ja hevonen-kuvauksissa © Juhani Kokko 2013Kirsi ja Pelle Minä ja hevonen-kuvauksissa © Juhani Kokko 2013