Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Ohjeita ratsastajille

Ohjeita ratsastajille

 

Ratsastajat voivat lainata tallilta turvakypärän ratsastustunnille. Säännöllisesti ratsastavien kannattaa kuitenkin hankkia juuri itselleen sopivat asialliset varusteet: kannalliset kengät, joustavat housut, turvakypärä ja mahdollisesti myös turvaliivi. Tallilla on myös muutamia turvaliivejä asiakkaiden lainattavissa.


Maneesi mahdollistaa ratsastustunnit lähes kelillä kuin kelillä, mutta tuntien peruuntumisesta esimerkiksi liian kovan pakkasen takia tai muista muutoksista ilmoitamme tekstiviestillä, joten huolehdi, että tallilla on voimassa oleva puhelinnrosi.
 
Tallille on laadittu säännöt ja turvallisuusohjeet, jotka ovat tallilla kansiossa kaikkien luettavissa.
Noudatamme Suomen Ratsastajainliiton ja Kuluttajaviraston ohjeita ratsastuspalveluiden turvallisuuden edistämiseksi. Myös kaikkien Ratsu-Ateljeen tiloja tai ratsastusalueita käyttävien tulee ehdottomasti noudattaa ohjeita.
 

Muista, että turvallisuuden kannalta tärkeintä on aina kuunnella ja noudattaa henkilökunnan antamia tilanne- ja hevoskohtaisia ohjeita!

 
Ratsu-Ateljeella on toiminnalleen vastuuvakuutus. Ratsastajien tulee kuitenkin huolehtia omasta tapaturmavakuutuksestaan. Suomen Ratsastajainliiton jäsenseuraan kuuluva saa jäsenetuna tapaturmavakuutuksen hevosharrastukselleen. Tallin yhteydessä toimii oma seura Ateljeen Ratsastajat ry (Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura). Tutustu seuran toimintaan ja jäsenetuihin tai kysy lisää asiasta tallin henkilökunnalta. Voit lähettää jäsenhakemuksem myös verkkosivuiltamme.