Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Ratsastustunnit

Ratsastustunnit

Tuntityypit:

  • Ryhmätunti (5-7 ratsukkoa)
  • Pienryhmätunti (3-4 ratsukkoa)
  • Kaksari (kaksi ratsukkoa)
  • Yksityistunti
  • Talutusratsastus

 

Ratsastuksenohjaajina toimivat Laura Koivukangas ja Kirsi Arvola. Tarpeen mukaan palveluksessamme nähdään myös muita ihmisiä, hevosalan ammattilaisia sekä vierailevia valmentajia. Hevoset ovat tuntikäyttöön koulutettuja ja ratsastusalueet ovat toimintaan vartavasten suunniteltuja. Jokaisella hevosella on omat, sopivat varusteet ja ratsastuskenttä on valaistu ja aidattu. Huonolla säällä tunnit pidetään maneesissa. Opetuksesta ja hevosten hyvinvoinnista vastaavat alan ammattilaiset.

 
 

Vakiotunnit

Vakiotunteja järjestetään arki-iltaisin ja lauantaisin. Ajankohtaisen paikkatilanteen näet parhaiten netti-ajanvarauksen kautta www.hopoti.com. Voit myös kysyä vapaista tunneista tallilta puh. 044 272 9697 (tiedustelu/soittopyyntö tekstiviestillä käy hyvin). 

 

Vakuutukset

HUOM. Ratsu-Ateljeella on toiminnalleen vastuuvakuutus. Säännöllisesti ratsastavilla tulee ehdottomasti olla vakuutusturvan takia seurajäsenyys tai Green Card. Tallin puolesta vakuutettuja ovat vain irtotuntilaiset, alkeiskurssilaiset ja leiriläiset.

Suomen Ratsastajainliiton jäsenseuraan kuuluva saa jäsenetuna tapaturmavakuutuksen hevosharrastukselleen. Ratsu-Ateljeen kanssa yhteistyössä toimii Ateljeen Ratsastajat ry. Tutustu seuran omaan osioon nettisivuillamme tai kysy lisää asiasta tallin henkilökunnalta. ESITÄTHÄN JÄSENKORTTISI KAUDEN ALKAESSA - tällöin olet myös oikeutettu alennuksiin tuntihinnoista. Ateljeen Ratsastajien jäseneksi voit liittyä täällä.