Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Leirit ja kurssit

Leirit ja kurssit

Leirin ilmoittautumislomakkeen löydät sivun alaosasta!

 

KESÄKUU   

 • Ma 4.6. klo 9-15 Alkeisleiri 7-13 vuotiaille 60 €. Alkeisleiri soveltuu ensimmäiseksi ratsastusleirikokemukseksi. Leirillä tutustutaan talliympäristöön, poneihin/hevosiin ja harjoitellaan hevosenhoitoa sekä käsittelyä. Leirillä ratsastetaan 2 x 45 minuuttia. Ratsastuksessa on mahdollista saada taluttaja.
  Leiri sisältää lounaan!

 • Ti 5.6. klo 9-15 Alkeisleiri 7-13 vuotiaille 60 €. Alkeisleiri soveltuu ensimmäiseksi ratsastusleirikokemukseksi. Leirillä tutustutaan talliympäristöön, poneihin/hevosiin ja harjoitellaan hevosenhoitoa sekä käsittelyä. Leirillä ratsastetaan 2 x 45 minuuttia. Ratsastuksessa on mahdollista saada taluttaja.
  Leiri sisältää lounaan!

 • To 7.6. klo 9-15 Esteleiri yli 10-vuotiaille 60 €. Esteleirillä ratsastetaan 3-4 hengen pienryhmässä. Aamupäivällä harjoitellaan puomeilla sekä kavaleteilla ja iltapäivällä hypätään esterataa. Ratsastuksien välissä nautiskellaan lounasta. Leiri soveltuu vähintään perusratsastustaidot omaaville ratsastajille.
   
 • Ma 11.6. klo 9-15 Erityislasten ja nuorten leiri 60 €. Erityislasten ja nuorten leirillä hoidetaan hevosia ja tehdään  talli-askareita. Ratsastusohjelma räätälöidään yksilöllisesti. Voit ottaa leirille mukaan oman avustajan. Leiri sisältää lounaan ja kahvit (myös mahdolliselle avustajalle)!          

 • Ti 12.6. klo 9-15, Erityislasten ja nuorten leiri 60 €. Erityislasten ja nuorten leirillä hoidetaan hevosia ja tehdään  talli-askareita. Ratsastusohjelma räätälöidään yksilöllisesti. Voit ottaa leirille mukaan oman avustajan. Leiri sisältää lounaan ja kahvit (myös mahdolliselle avustajalle)!

 • Ke 13.6 klo 9-15, Toiveleiri 60 €. Toiveleiri on uusi lisäys leiritarjontaan :-) Toiveleiri on tarkoitettu noin 12 -vuotiaille ja sitä vanhemmille, jotka ovat ratsastaneet kaikkia askellajeja. Tämän leirin sisältö toteutetaan leirilläisten toiveiden mukaan :-)  Sisältää Lounaan.

 • To 14.6. klo 12 - Pe 15.6. klo 12 Elämysleiri yli 10-vuotiaille 120 €. Elämysleiri on jännittävä yöleiri, jossa on vuosittain vaihtuva teema. Teema on kuitenkin huippusalainen ja se paljastuu vasta leirillä :-) Leirillä ratsastetaan, hoidetaan hevosia ja tehdään tallijuttuja teeman hengen mukaisesti. Sisältää majoituksen ja ruuat!

 • Ma 18.6. klo 9-15 Ratsastuskuvataideleiri 7-15 vuotiaille, 60 €. Ratsastuskuvataideleiri soveltuu sekä hevosista että taiteiluista kiinnostuneille. Leiriläiset jaetaan kahteen ryhmään; toinen ryhmä ratsastaa aamupäivällä ja toinen ryhmä taiteilee. Iltapäivällä vaihdetaan ryhmät toisinpäin. Välissä nautiskellaan lounasta ja lopuksi ihastellaan valmiita töitä latoon tehdyssä taidenäyttelyssä.

 • Ke 20.6. klo 9-15 Ratsastus-Fantasialeiri, 60 €, Mikä hahmo tahtoisit olla? Pukeudutaan ja tuunataan hevosetkin fantasia-teemaan,
  mielikuvitus on rajana! Valokuvataan sekä ratsastetaan, sisältää lounaan.

 • Pe 29.6. klo 17-21 ja 30.6. klo 11-15 (8h) Aikuisten ratsastusleiri, 120 €. Aikuisille suunnatussa ratsastusleirissä ratsastetaan tehokkaasti 1,5 tuntia sekä perjantaina että lauantaina. Ratsastetaan 4 hengen pienryhmässä. Perjantaina herkutellaan kahvit leivosten kera. Lauantain leiripäivään kuuluu lounas. Luvassa mukavaa yhdessä oloa talliympäristössä!                          

 

HEINÄKUU

Konepäivien aikaan mukavaa ohjelmaa lapsille ja nuorille!

 

 • La 7.7. klo 12-14 Konepäivien kauramoottorileiri LA2, 25 €, 6-12 -vuotiaille, sis. hevostenhoitoa, taiteilua, luovaa toimintaa ja hauskanpitoa

 • Su 8.7. klo 12-14 Konepäivien kauramoottorileiri SU2, 25 €, 6-12 -vuotiaille, sis. hevostenhoitoa, taiteilua, luovaa toimintaa ja hauskanpitoa

 

Ilmoittautumislomake

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.