Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Ateljeen Ratsastajat ry

Ateljeen Ratsastajat ry

Ratsastusseuran logoAteljeen Ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura, johon liittymällä saat kaikki SRL:n sekä seuran omat jäsenedut. Seura on perustettu tammikuussa 2009 vastaamaan erityisesti tuntiratsastajien tarpeisiin ja tarjoamaan mielekkään ympäristön ja laadukasta valmennusta myös oman hevosen omistaville.

Seuran toiminta on keskittynyt Ratsu-Ateljeen tallille, jossa se on järjestänyt mm. hevoskerhotoimintaa, valmennuksia, kilpailuja ym. tapahtumia.

 

Yhteystiedot ja tiedotus

Seuran sähköpostiosoite on seura@ratsu-ateljee.fi - seuran tiedotus tapahtuu pääasiassa tallin ilmoitustaululla ja Facebook-ryhmässä - liity mukaan!

Jäsenedut

Suomen Ratsastajainliittoon kuulutaan jäsenseurojen kautta

SRL:n jäsenseuroja on maassamme yli 400. Näihin kuuluvat saavat jäsenetuina mm. tapaturmavakuutuksen, jäsenkortin ja Hippos-lehden. Hippos on Ratsastajainliiton julkaisema, kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit myöntävät SRL:n jäsenille etuja. Kilpaileminen ja ratsastusmerkkien suorittaminen edellyttää kuulumista johonkin ratsastusseuraan. Seurat tarjoavat lisäksi erilaisia omia etuja kuten alennusta paikallisesta hevostarvikeliikkeestä tai ratsastustunnit jäsenhintaan jostain tietystä ratsastuskoulusta.

Tärkeimmästä jäsenedusta eli vakuutuksesta:

Kattava urheiluvakuutus on voimassa ratsastusta harrastettaessa, hoito- ja kilpailutilanteissa sekä ratsastusharrastukseen liittyvillä meno- ja paluumatkoilla Euroopan sisällä. Jokaisen ratsastajan tulee huolehtia omasta vakuutusturvastaan - jäsenyyden kautta saat vakuutusturvan harrastuksellesi helposti ja samalla saat myös muita hyviä etuja.

Jäsenetuja vuodelle 2020

  • seuran järjestämät kurssit ja tapahtumat edullisempaan jäsenhintaan
  • osallistumisoikeus Arts-kisoihin ja kilpailujen lähtömaksut alennettuun hintaan
  • edullisemmat irtotuntihinnat
  • -10 % alennus varustemyymälän normaalihintaisista tuotteista